NL

Marketing & Communicatie | Muzikant

Nieuwsgierigheid drijft mij, creativiteit inspireert mij en flexibiliteit kenmerkt mijn aanpak. Als ervaren adviseur met een achtergrond in de publieke sector en de zorg, heb ik mijn horizon verbreed door mijn droom na te jagen: wonen in Hamburg en werken in Nederland, voornamelijk op afstand.

Een beslissing die niet alledaags is, maar wel enorm verrijkend. Het werken op afstand biedt mij een unieke invalshoek op zaken die voor anderen wellicht alledaags lijken. Het stelt mij in staat om met een frisse blik naar uitdagingen te kijken en nieuwe oplossingen te vinden.

Mijn scherp analytische denkwijze en kritische instelling stellen mij in staat om snel inzicht te krijgen in complexe situaties, terwijl mijn directheid en enthousiasme ervoor zorgen dat ik effectief kan communiceren en samenwerken. Ik ben niet bang om heilige huisjes te doorbreken als dat nodig is voor vooruitgang.

Kortom, ik ben niet alleen een effectief communicerende woordenkunstenaar, maar ook een dynamische en gedreven professional die klaar staat om impact te maken en resultaten te leveren. En natuurlijk glimlach ik nadat we een klus hebben geklaard! Tevreden, blij en als we er zin in hebben (en waarom zouden we dat niet hebben), vieren we het. Want het leven is meer dan alleen werk!

Ik ontmoet je graag!
Marco van der MeerMASICIAN
Kamer van Koophandel
nummer 74098799