Portfolio NL

recente opdrachten

juni 2024

Van Identiteit naar Impact 

In samenwerking met Magryt Keuning van ‘puur mec’ marketing, educatie en communicatie heb ik de identiteit van de gemeente Waadhoeke aangescherpt en versterkt en deze geïntegreerd in het werk van het communicatieteam. Met op maat gemaakte strategieën en praktische begeleiding hebben we gezorgd voor heldere communicatie en een effectieve integratie van deze identiteit in de dagelijkse werkzaamheden. We hebben de organisatie, het communicatieteam en het bestuur voorbereid om met deze nieuwe identiteit aan de slag te gaan. Dit proces heeft meer structuur gebracht, wat heeft geleid tot meer rust, overzicht en efficiëntie binnen het communicatieteam.

Nieuwe fotografie, gebaseerd op de aangescherpte identiteit (screenshot van een tijdschrift).

Magryt en ik werken samen onder de naam KEUNING VAN DER MEER. Wij helpen organisaties—groot en klein—om hun identiteit, positionering en interne organisatie te versterken. We bieden begeleiding om de profilering van organisaties binnen hun specifieke omgeving te verbeteren, door middel van advies op maat over effectieve communicatie, gebaseerd op de identiteit en doelstellingen van de organisatie. Met onze jarenlange ervaring en praktische aanpak bieden we doordacht advies en begeleiding. We blijven op de hoogte van recente ontwikkelingen, kennen de kneepjes van het vak en houden ervan om dingen voor elkaar te krijgen.

doorlopend

Strategische en crisis communicatie vrijwilliger 

Als vrijwilliger help ik bij de strategische communicatie en crisiscommunicatie voor Stichting Flappus in Zwolle. Deze stichting redt jaarlijks bijna 3000 dieren die om verschillende redenen niet langer bij hun eigenaren kunnen blijven. Ze bieden ook zorg en onderdak aan zwerfdieren, gedumpte dieren en wilde dieren.

sinds Maart 2024

Feestband LAYS 2024 

(foto 2007: album Lays live – Al 15 jier in boppeslach)
Sinds de oprichting heeft feestband LAYS (vernoemd naar de songtitel “Look At Yourself” van Uriah Heep) een onuitwisbare indruk gemaakt op het partyscene van Friesland, een provincie in het noorden van Nederland, en daarbuiten. Tussen 1992 en 2009 heeft de band zijn muzikale stempel gedrukt op ontelbare evenementen, variërend van levendige dorpsfeesten tot intieme bruiloften en levendige bedrijfsfeesten. Maar LAYS ging voorbij de grenzen van de provincie en het land. Ze lieten zelfs hun muziek horen over de Atlantische Oceaan, met vier onvergetelijke optredens in Texas, Verenigde Staten.

(foto 2024: cover nieuwe single
LAYS – Welcome to the Floor)
En nu, in 2024, is LAYS terug voor een nieuw hoofdstuk in hun bestaan, met dezelfde missie die de bandleden altijd hebben gehad: mensen vermaken. Onder het inspirerende leiderschap van bandleider Rintje had de band al een reputatie opgebouwd als de ultieme feestmakers. Het repertoire van de band stond nooit vast, en dat is nog steeds zo. Sterker nog, in 2024 is er nog steeds geen setlist. LAYS speelt wat past bij de sfeer van het moment. Bandleider Rintje beschrijft de band vaak als een “familieband met ijsbaanmuziek,” een term die de veelzijdigheid van hun repertoire omvat. Een mix van internationale hits, feestelijke medleys en lokale favorieten spreekt een breed publiek aan, van jong tot oud.

In de loop der jaren heeft feestband LAYS verschillende wisselingen in de line-up meegemaakt. In 2024 bestaat LAYS voornamelijk uit muzikanten van het begin: Rintje Kas, bandleider, zang en gitaar; Gerard Schram, bas; Sjouke Vogel, drums; Loeky Westra, zang; aangevuld met Marco van der Meer, keyboards en zang (2004 tot 2009).

Volg Partyband LAYS voor meer updates en informatie:

https://www.instagram.com/feestbandlays/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063704490830

https://www.youtube.com/@feestbandLAYS

https://www.tiktok.com/@feestbandlays

Vorige opdrachten (hoogtepunten)

zie Engelstalige pagina, wordt hier later toegevoegd.